MAALIS-HUHTIKUUN KAUSIHANAOLUT 

Moor Claudia Wheat Ale 4,5 %

0,4L 8,50€ (norm. 8,90€)

Moor Claudia on lähinnä amerikkalaistyylinen wheat ale. Tuoksussa löytyy saksalaisen vehnäoluen piirteitä; banaania ja neilikkaa. Mukana on kuitenkin hyvin selkeitä jenkkihumalan aromeja, sitrusta ja myös yrttejä. 

Maku on miellyttävä, tasapainoinen, pehmeät humalan katkerot viettelevät lopuksi. Erinomainen sessio-olut, raikas ja keveä, mutta täynnä makua. Ratebeer on arvioinut tämän tyylissään 99 pisteen arvoiseksi (overall 91) ja korottanut Top 50 Wheat Ale listalle. 

Moor perustettiin 2004 ja panimon nykyinen omis-taja, alkujaan kalifornialainen Justin Hawke osti pani-mon 2007. Moor siirtyi nykyiselle paikalleen Bristoliin 2014 ja samalla laajensi tuotantokapasiteettiaan rei-lusti. Moor valmistaa oluita, joissa yhdistyvät moder-nit amerikkalaiset tyylit, saksalainen näkemys oluen puhtaudesta sekä englantilainen maukas juotavuus. Moor on myös uranuurtajia ”käsittelemättömän” oluen valmistuksessa, he eivät käytä oluisiinsa ns. finingseja, eivätkä suodata tai pastöroi oluitaan. Kaikki Moorin oluet sopivat näin myös vegaaneille.