Tervetuloa Kallion jalokalaan, Hilpeään Haukeen

Olutravintola Hilpeä Hauki on lämminhenkinen seurusteluravintola eläväisen Vaasankadun varrella. Hilpeä Hauki on tyyliltään kuin oikea hollantilainen "Bruin Cafe" tummine sävyineen. Ravintolan valtteina on välitön ilmapiiri sekä - Kalaravintoloiden tyyliin- laaja valikoima. Olutelämyksiä vuodesta 1994.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä 12-02.

Hanaoluita peräti 15 erilaista, pullo-oluita melkein sata ja siidereitäkin todella runsaasti. Lisäksi tarjolla on säännöllisesti vaihtuvia kausi- ja kampanjatuotteita unohtamatta muita juomia viineistä viskeihin.

Ilmainen wi-fi! Kallion paras valikoima lautapelejä!

Haukeen tulet kuin omaan olohuoneeseesi sillä tunnelma on kodikas ja tuttu henkilökunta täyttää vaativatkin toiveesi. Meille voit tulla myös ihmisen parhaan ystävän kanssa, olemme siis koiraystävällisiä. Ainoat poikkeukset koirille ovat perjantaisin ja lauantaisin, tällöin toivoisimme teitä jättämään karvaturrit kotiin 20.00 jälkeen. Myöskin erittäin kiireisinä päivinä pidätämme oikeuden päättää koirien meille tulosta, ja tämä on vain pikku hauveleiden omaksi parhaaksi, lattialla saattaa olla kuitenkin esim. lasinsiruja!


Hauen viihtyisä terassi sohvaryhmineen on auki joka päivä kesäisin 12-22, jolle myös koirat ja muut eläimet ovat tervetulleita!

Tervetuloa!

Lisää luettavaa allaolevassa linkissä!

http://www.kalaravintolat.fi/hilpeahauki/tapahtumat/oikein-hyv%C3%A4%C3%A4-kev%C3%A4tt%C3%A4-kaikille

 

 

TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME