Moikka!

Kevät hiljaa hiipii Harjunkin kaupunginosaan. Totuttuun tapaan valikoimamme uudistuu koko ajan.Tervetuloa.

3.3 avataan Iso-Roballe yrityksemme uusin ravintola. Tervetuloa perheeseen Tommy Knocker!

"Tommyknocker Craft Beer Bar -olutravintolan valikoimasta löytyy yli 60 amerikkalaista pienpanimo-olutta ja laaja valikoima amerikkalaistyylisiä, kotimaisia pienpanimo-oluita. Iso osa ravintolan oluista tulee suoraan Tommyknocker-panimolta. Pienien tuotantomääriensä takia panimon oluet ovat todellisia käsityöoluita. Osa panimon oluista jopa pullotetaan käsin! "


Kalenterit esiin ja vapaatoiveet kotiin ja töihin vetämään jo hyvissä ajoin. Legendaarinen kalakierros järjestetään lauantaina 25.4.

Kausihanaoluemme on tällä kertaa  seuraava:

Rogue American Amber 5,1%
0,33L 7,90€ (kantis 7,60€)

Rogue Amber Ale on väriltään meripihkaan vivahtava, kellanruskea ale. Tuoksussa löytyy paahteista mallasta, toffeeta ja mukavasti myös hedelmäisyyttä. Tanakka humalankäyttö tuntuu myös aromissa ja miellyttävästi kuivuvassa, pehmeässä maussa… TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME