Kevät pikkuhiljaa sieltä saapuu, vaikkakin vähän lunta silloin tällöin vieläkin tupsahtelee! Kalaviikot starttaavat huhtikuussa ja Hauen teemana on Suomi ja kotimaiset pienpanimot, meiltä löytyy mukavasti tavaraa Mallaskosken panimolta, Sonnisaarelta, Maistilalta ja Stadin Panimolta! Kalaviikot taas huipentuvat ravintolakierrokseen 14.4 lauantaina, Outo-projekti on meillä soittamassa silloin 17:00 alkaen, tule ihmeessä paikalle! Ja heti huhtikuun ensimmäisellä viikolla Kalaravintoloidemme ilmettä hieman uudistetaan pitkin viikkoa jokaisessa ravintolassa, tuu tsekkaamaan aina välillä että mikä oikein on muuttunut! Terassikin saadaan huhtikuussa, toivottavasti kelit vaan lämpenevät jotta päästään mahdollisimman pian nauttimaan auringonpaisteesta Vaasankadulla! :) Ystävälliset terveiset teidän tatuoidulta ravintolapäälliköltä <3

TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME