Oikein hyvää kevättä kaikille!

Kevät pikkuhiljaa sieltä saapuu, vaikkakin vähän lunta silloin tällöin vieläkin tupsahtelee! Kalaviikot starttaavat huhtikuussa ja Hauen teemana on Suomi ja kotimaiset pienpanimot, meiltä löytyy mukavasti tavaraa Mallaskosken panimolta, Sonnisaarelta, Maistilalta ja Stadin Panimolta! Kalaviikot taas huipentuvat ravintolakierrokseen 14.4 lauantaina, Outo-projekti on meillä soittamassa silloin 17:00 alkaen, tule ihmeessä paikalle!

Kesä Hilpeässä Hauessa

Hyvää loppukesää Hauesta! Vaasankadun kivoin terassi on auki joka päivä, ja siellä voipi nauttia esim. loistavaa kuukauden olutta Huck Dipaa suoraan Thornbridgen panimoilta! Ja jos ei muuta tekemistä keksi niin voipi ilmoittautua pelaamaan jalkamaapalloa Hilpeän Hauen jengiin 27.8 Töölön pallokentälle, kysy lisää henkilökunnalta! :)

Toivottavasti kesä jatkuu oikein pitkään lämpimänä! :)

T. Henkilökunta

Mainiota Maaliskuuta!

Moikka!

Kevät hiljaa hiipii Harjunkin kaupunginosaan. Totuttuun tapaan valikoimamme uudistuu koko ajan.Tervetuloa.

3.3 avataan Iso-Roballe yrityksemme uusin ravintola. Tervetuloa perheeseen Tommy Knocker!

Hauen Tammikuu

Hyvää uuttavuotta 2015!

Kiitos asiakkaillemme vuodesta 2014, ja mitä parhainta vuotta 2015.

Tammikuun 1 päivä vietimme 21 vuotis syntymäpäiviämme livemusiikin ja oluen merkeissä. Olipahan juhlat!

Tammikuun lopussa pidämme taas jo perinteeksi muodostuneen lasikirppiksen. Tervetuloa tekemään löytöjä. Olut maistuu parhaalta oikeantyylisessä lasissa!

Joulu-Tammikuun kantistarjoukset:

Marraskuu

Mainiota marraskuuta!

Talvi alkaa ja terassit on kiinni. Kylmää pakoon kannattaa tulla Haukeen, meillä kynttilät ja belgialaiset oluet lämmittävät mukavasti.

Kohta jouluoluetkin saapuvat, seuraa Hauen facebook sivuja, Julkaisemme siellä tarkempaa listaa tuotteista.

Marras-joulukuun kantistarjoukset:

Hilpeää Heinäkuuta

Hilpeää Heinäkuuta kaikille! Kesä on saapunut Harjuun. Kauan sitä odotettiinkin. Hauen terassi on avoinna tuttuun tapaan joka päivä klo 12-22.

El Classico 2014 eli KALACUP pelataan tänä vuonna 23.8 bolliksella. Nappikengät esiin ja harjoittelemaan. Hauen joukkueeseen voi ilmoittautua täällä Hauessa.


Kantiskortin omaavia hemmotellaan nyt todella kivoilla tarjouksilla:


Toukokuu

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!!!! Vappu alkoi sateisesti mutta ei se menoa haittaa! Aurinkoisia päiviä on riittänyt maaliskuulle ja tulee varmasti riittämään toukokuullekin. Menoa ja meininkiä on myös heti kuun alkuun kun 3.5 lauantaina Esa Paloharju ja Ilja Jalkanen tulevat meille soittamaan Firefeet-yhtyeensä raudanlujia, törkeen timanttisia kipaleita, omia ja covereita. Soittoaika alkaa 19.00, check it out!! Seuraavanlaista herkkua on luvassa touko-kesäkuun ajaksi meille hanaan, joka saapuu meille viikolla 19:

Hyvää uutta vuotta

Hyvää uutta ihmiset! Kiitos vuodesta 2013, ilman kivoja asiakkaitamme Hauki ei olisi niin mahtava paikka kun se nyt on! Hauki täytti 1.1.2014 jo 20 vuotta. Juhlissa oli ilo ylimmillään. Kiitos niistäkin asiakkaat!

Hauen Joulukuu

Hauskaa Joulukuuta kaikille! Joulu- ja talvioluet ovat saapuneet, tervetuloa nauttimaan, kun illat pimenevät ja oluet tummenevat! Kausihanaoluena on Summerwine nimisen englantilaisen panimon Barista Espresso stout. Tämän tummenevien iltojen herkun valmistuksessa on käytetty espressoa. Kynttilät valaisevat ja tuovat tunnelmaa. Tunnelmoinnin kaveriksi poimintana kantistarjouslistalta pullo Kumala Pinotage-Shiraz punaviiniä, vain 18£. Joulun pyhät olemme normaalisti auki 12-02! Livemusiikkiakin olisi tarjolla seuraavasti:

Pages

TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME