Vuosi vaihtui hienosti taas Hauen 23v. synttäreiden merkeissä! Musiikki raikasi, viini virtasi ja iloinen meininki täytti koko ravintolan! Oikein suuret kiitokset kaikille osallistuneille ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta 2016! Tammikuu alkaa pakkasilla, tervetuloa nauttimaan talvioluista Haukeen, niitä vielä piisaa reilusti. Meiltä saa myös glögiä ja muita lämpimiä juomia, mikäs sen parempaa kuin nauttia pimeistä illoista iloisessa seurassa kynttilän valossa, tervetuloa!!

Juhlimme myös kuun lopulla Delifox Ravintoloiden 25v. taivalta, tästä lisää lähemmin, pysykää kuulolla!

Delifox ravintolaperhe laajeni uudella ravintolalla. Lokakuussa avattiin entisen William K:n tiloihin Annankadulle  Oluthuone Lehto. Kannattaa käydä tutustumassa myös siellä. Todella hieno paikka! Lehdon kuulumisia voit seurata oheisesta linkistä: https://www.facebook.com/oluthuonelehto/  Olut on iloinen asia!

TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME