Tämä kalajuttu on tosi!


Kalaravintolat ovat todellisia olutravintoloita - löydät olutmaailman erikoisuuksia sekä kausihanaoluen, joka vaihtuu Kuusi kertaa vuodessa. Jos olutmaailma ei ole sinulle tuttu, kalaravintoloiden henkilökunta opastaa ja neuvoo tarvittaessa - kysy rohkeasti!

Jo vuodesta 1992 olemme tarjonneet Bruin Cafe tyyppisissä Kalaravintoloissa puitteet jakaa elämyksellisiä hetkiä yhdessä. Luomme miljöitä, jotka innostavat istuskeluun yhdessä ystävien kanssa. Kalaravintoloissa voit myös järjestää juhlia ja varata kabinetin käyttöösi. 

TAPAHTUMAT

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.

TUTUSTU TAPAHTUMIIN

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!

TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEN

TARINA

Delifox Ravintolat Oy historia juontaa juurensa jo vuoteen 1992 jolloin avattiin olutravintolat Janoinen Lohi ja Vastarannan Kiiski.

TUTUSTU HISTORIAAMME

 

Kanta-asiakastarjoukset

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiiin edullisiin tarjouksiin. 

TUTUSTU KANTA-ASIAKASTARJOUKSIIN

Moiiblialennukset

Mobiilialennukset saat käyttöösi kun merkkaat itsesi sisään ravintoloihimme. Käytössämme on Facebook Places ja Foursquare

TUTUSTU MOBIILIALENNUKSIIN