Tervetuloa Leijuvaan Lahnaan viihtymään!

Tule nauttimaan Leijuvaan Lahnaan rennosta tunnelmasta. 19 hanaamme sekä laaja pullovalikoimamme tarjoavat sekä vanhoja klassikoita että tuoreimpia uutuuksia. Valikoimastamme löydät myös maistuvia erikoissiidereitä. 

Meiltä löydät laadukkaiden juomien lisäksi myös maistuvaa purtavaa. Listallamme on mm. sinisimpukoita, ranskalaisia chorizopullilla sekä EspanjaPlattaa, joka on herkullinen lajitelma mm. espanjalaisia leikkeleitä. Keittiö on auki joka päivä lähes loppuun asti, viimeiset tilaukset otamme vastaan vielä vartti ennen valomerkkiä!

Lahnassa on myös erilaisia seurapelejä kilpailuhenkisimmille kokoonpanoille ja tiistaisin tietovisaa seiskalta 24.5. asti! Kesäaikana 6.6.-25.7. visailemme maanantaisin klo 18.

VARAA LAHNAN KABINETTI  ILLANISTUJAISIIN, KOKOUKSIIN TAI VAIKKAPA KISAKATSOMOKSI JÄÄKIEKON MM- TAI JALKAPALLON EM-KISOIHIN!

Ravintolassamme on 18+ hengen viihtyisä kabinetti, jonka voit varata veloituksetta ma-la vähintään 10 hengen seurueille. Pienemmiltä porukoilta veloitamme ke-la 50€/tunti. Kabinettivaraukset voit tehdä sähköpostiimme: leijuva.lahna@delifox.fi, puhelimitse numerosta: 050 563 6433, taikka ravintolassamme suoraan henkilökunnalta.

Tykkää meistä Facebookissa (https://www.facebook.com/leijuvalahna) niin saat tietoa ensimmäisten joukossa tapahtumista sekä uusista tuotteista!


OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEMME 

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME