Tervetuloa Leijuvaan Lahnaan viihtymään!

Tule nauttimaan Leijuvaan Lahnaan rennosta tunnelmasta. 19 hanaamme sekä laaja pullovalikoimamme tarjoavat sekä vanhoja klassikoita että tuoreimpia uutuuksia. Valikoimastamme löydät myös maistuvia erikoissiidereitä. Meiltä löydät laadukkaiden juomien lisäksi myös maistuvaa purtavaa. Listallamme on mm. sinisimpukoita, ranskalaisia chorizopullilla sekä tapaksia. Lahnassa on myös erilaisia seurapelejä kilpailuhenkisimmille kokoonpanoille sekä livemusiikkia kuukausittain!

VARAA LAHNAN KABINETTI  ILLANISTUJAISIIN, KOKOUKSIIN TAI VAIKKAPA LEFFAILTAAN!

Ravintolassamme on 18+ hengen viihtyisä kabinetti, jonka voit varata veloituksetta su-ti sekä ke-la vähintään 10 hengen seurueille. Pienemmiltä porukoilta veloitamme ke-la 50€/tunti. Kabinettivaraukset voit tehdä sähköpostiimme: leijuva.lahna@delifox.fi, puhelimitse numerosta: 050-5636433, taikka ravintolassamme.

Tykkää meistä facebookissa niin saat tietoa ensimmäisten joukossa tapahtumista sekä uusista tuotteista!


OMA FACEBOOK

Tapahtumat box

Viikottaiset tapahtumat tekevät ravintoloistamme elämyksellisiä ja viihdyttäviä. Tilaa uutiskirjeemme tai tsekkaa sivuilta tuoreet tapahtumat.
TUTUSTU FACEBOOKIIMME

KANTA-ASIAKKUUS

Tarjoukset box

Kanta-asiakastarjouksemme oikeuttavat sinut lukemattomiin edullisiin tarjouksiin. Lue lisää sivuiltamme ja liity kanta-asiakkaaksi jo tänään!
TUTUSTU KANTA-ASIAKKUUTEEMME 

RAVINTOLAESITTELY

Vuonna 1998 perustettu Delifox Ravintolat Oy aloitti kolmen ravintolan voimin, ensimmäisiä olivat Janoinen Lohi, Hilpeä Hauki ja Punavuoren Ahven.
TUTUSTU HISTORIAAMME